Mirë se vini!
Mirë se vini në ueb faqen e punësimit online dhe faleminderit për interesin tuaj për punësim në Bankën TEB! Banka TEB ka kënaqësinë t'ju ftojë të gjithëve ju që jeni të kualifikuar dhe të motivuar për të arritur performancë të lartë, të përkushtuar në punë dhe që shfaqni iniciativë, të aplikoni për pozita të lira.
Praktkant për Shitje Direkte në Telemarketing
Vendi: Zyra Qendrore
Prej: 13.07.2021
Tipi punëtorit: Orar i Plotë
Deri: 31.07.2021
Data Reporting Analyst
Vendi: Zyra Qendrore
Prej: 29.07.2021
Tipi punëtorit: Orar i Plotë
Deri: 03.08.2021
Praktkant për KYC
Vendi: Nën Dega Lipjan
Prej: 29.07.2021
Tipi punëtorit: Orar i Plotë
Deri: 03.08.2021
Ndihmës Zyrtar i Operacioneve Bankare - Arkatar/e
Vendi: Dega Kryesore Gjakovë
Prej: 30.07.2021
Tipi punëtorit: Orar i Plotë
Deri: 04.08.2021
Asistent i Shitjes për Persona Fizik
Vendi: Dega Vushtrri
Prej: 30.07.2021
Tipi punëtorit: Orar i Plotë
Deri: 04.08.2021
Call Center Intern
Vendi: Zyra Qendrore
Prej: 30.07.2021
Tipi punëtorit: Orar i Plotë
Deri: 04.08.2021

© 2021 - Të gjitha të drejtat e rezervuara nga TEB Sh.A