Mirë se vini!
Mirë se vini në ueb faqen e punësimit online dhe faleminderit për interesin tuaj për punësim në Bankën TEB! Banka TEB ka kënaqësinë t'ju ftojë të gjithëve ju që jeni të kualifikuar dhe të motivuar për të arritur performancë të lartë, të përkushtuar në punë dhe që shfaqni iniciativë, të aplikoni për pozita të lira.
Program Development Supervisor
Vendi: Zyra Qendrore
Prej: 10.08.2022
Tipi punëtorit: Orar i Plotë
Deri: 18.08.2022
Retail Banking Relationship Manager
Vendi: Dega Malishevë
Prej: 10.08.2022
Tipi punëtorit: Orar i Plotë
Deri: 18.08.2022
SME Portfolio Officer Shadervan
Vendi: Nën Dega Shadërvan
Prej: 10.08.2022
Tipi punëtorit: Orar i Plotë
Deri: 18.08.2022
Agro Portfolio Officer
Vendi: Dega Skënderaj
Prej: 10.08.2022
Tipi punëtorit: Orar i Plotë
Deri: 18.08.2022
Card Business Solutions Specialist
Vendi: Zyra Qendrore
Prej: 11.08.2022
Tipi punëtorit: Orar i Plotë
Deri: 19.08.2022

© 2022 - Të gjitha të drejtat e rezervuara nga TEB Sh.A